reviews

Hanneke

25 augustus 2022

Hallo Anke,

Bedankt voor de fijne behandeling die je mij hebt gegeven. Het is geweldig te merken hoe jij alle kennis die je hebt, samen laat komen in je behandeling. De behandeling van mijn chakra's en haralijn voelde erg fijn en ik voel nog steeds de uitwerking hiervan. Wat bij mij zeer prettig overkwam, was dat je mij stap voor stap informeerde tijdens de behandeling wat je ging doen en wat dit betekende. Je bent bevlogen, enorm intuïtief en de gave om veel kennis te combineren en nieuwe behandelingen te creëren. Je bent een bijzonder mooi mens. Ik kan je behandelingen dan ook van harte aanbevelen bij iedereen.

 

Kim Hultink

Op 30 augustus 2022 heb ik van Anke een behandeling op afstand gehad, tijdens de behandeling lag ik heerlijk te slapen. Dat is juist goed heeft ze mij verteld, zo ben je helemaal ontspannen. Na de sessie heeft ze mij een verslag gestuurd over wat ze is tegengekomen in mijn energieveld. Ik vond het erg bijzonder om te lezen, het resoneerde allemaal. Ze kon precies vertellen wat er in mijn leven heeft afgespeeld en in welke levensjaren ik traumatische ervaringen heb gehad. Daarbij heeft ze een aantal trauma's weggehaald uit mijn basischakra en heeft ze mij hele goede tips meegegeven. Ben erg dankbaar, vooral omdat ik mij wat beter geaard voel nu.

Een behandeling bij Anke is zeker een aanrader, ze is een lieve en meegaande vrouw die er alles aan doet om jou te geven wat je nodig hebt op dit moment. 

 

Monique

22 maart 2023

Vandaag een Healing op afstand mogen ontvangen van Anke. Wat een speciale gebeurtenis. Van te voren werd ik via de watts app op de hoogte gebracht dat ze met de behandeling ging beginnen.

Eenmaal begonnen had ik het gevoel dat ik in een diep kussen zakte, alles kwam vertraagd binnen. Het voelde als totale ontspanning. Over mijn hele lichaam voelde ik tintelingen. Het begon bij mij hoofd en zakte richting mijn voeten. Ik lag op bed dus kon mooi ontspannen en ervaren wat de Healing met mij deed. Op een gegeven moment merkte ik dat ik mij lichter voelde, ervaarde het niet meer vertraagd. Ik begon vanuit mijzelf meer te bewegen. Had het gevoel dat de behandeling klaar was. Toen kreeg ik een mooi verslag per watts app doorgestuurd. Heel veel stukken resoneerden goed. En nog mooie punten doorgekregen waar ik zelf nog verder mee kan.

Absoluut een aanrader om een behandeling bij Anke te ondergaan.

Nogmaals dank je wel.

Groetjes Monique

 

Marjan

11 april 2023

Ik heb onlangs een korte aurabehandeling van Anke gehad en dat is zeer goed bevallen. In het begin van de behandeling kreeg ik een zwaar hoofd, daarna voelde ik even niks, daarna kreeg ik tintelingen, toen weer niks en daarna allerlei kleuren achter de oogleden. Anke heeft mij een uitgebreid verslag gestuurd van wat zij tijdens de behandeling gezien heeft en dat was heel interessant om te lezen. Heel frappant dat zij verlichte wezens (een soort feeën) had gezien en dat ik als nickname vaak Tinkerbell gebruik.

Ik kan iedereen deze behandeling aanraden en daarbij is Anke gewoon ook een heel fijn en warm mens en dat mag er ook bij vermeld worden!

 

Joke

1 juni 2023

Het was een bijzondere ervaring om een kosmische schijf behandeling van Anke te mogen ontvangen. Anke begeleide me naar de piramide. Toen ik daarbinnen was zag ik een kamer waar alles van goud was. Er waren 9 entiteiten. Die zaten in en achter dingen verborgen. Anke heeft me geholpen om me te ontdoen van die entiteiten. 

Ik heb haar begeleiding als heel erg fijn ervaren. Ze weet precies welk tempo ze moet nemen. En kan goed intunen op mensen. 

Ze is een lief, warm mens. Ik zou haar heel zeker aanbevelen aan andere mensen en dieren. 

Voor mij is een behandeling van Anke voor herhaling vatbaar.

Dankjewel Anke voor je kennis en wijsheid die ik van jou mag ontvangen. Daar ben ik dankbaar voor.