De Ankh

Ankh

Het doel van de therapie is het herstellen van de balans van lichaam, ziel en geest bij mens en dier. 

 

De Ankh

De Ankh is een instrument dat in oud Egypte werd gebruikt door de farao's. Hij staat symbool voor levenskracht, de eeuwigheid en voor vruchtbaarheid. Hij staat in het teken van alles dat leeft op aarde. Hij wordt ook wel de sleutel van het leven genoemd. De kennis van de Ankh verdween naar de achtergrond na de val van het Egyptische rijk, waardoor hij uit het zicht raakte. In de huidige tijd komt de Ankh weer boven de oppervlakte en mag hij in de praktijk worden gebracht. 

De Ankh is een transformator, hij voegt energie toe. Daarnaast werkt hij ook als een de-generator, hij neemt energie weg. De Ankh neemt voornamelijk beladenheid uit het huidige leven weg. Geestelijke kracht en energetische punten in je lichaam, kunnen tijdens je leven verstoord raken door vele beladen gebeurtenissen. Blokkades in de vorm van trauma's, erfelijke beladenheid, karmische levenslessen en belastende situaties uit het huidige leven en (vorige levens) kunnen voor terugkerende patronen in je leven zorgen.

Het instrument is een verlengstuk van mijzelf en staat in verbinding met de kosmische energie. Het doel van de therapie is het herstellen van de balans van lichaam, ziel en geest bij mens en dier. 

De Ankh Therapie is een energietherapie die het zelfherstellend vermogen van het lichaam ondersteunt en kan ingezet worden bij mens en dier. De therapie zet een proces in gang. Een behandeling zorgt ervoor dat het lichaam ontspant. Waardoor er endorfines vrijkomen. De stoffen zorgen voor ontspanning in de spieren, wat een betere bloedcirculatie in gang zet. Hierdoor wordt het zuurstofgehalte in het bloed verhoogd, vervolgens kunnen de voedingsstoffen beter worden opgenomen. De enzymen gaan zich vermeerderen, waarna er regulatie van de hormonen plaatsvindt. Dat zorgt voor een betere en snellere afvoer van afvalstoffen. Uiteindelijk vindt er gezonde celdeling plaats en ontstaat er heling.

De Ankh kan ingezet worden bij:

- Het herstellen van de energiebalans.

- Het versterken van de aura.

- Het verwijderen van oude ballast die bestaat uit beperkende gedachtes en patronen, welke vaak     worden opgelegd door anderen.

- Het wegnemen van spanningen, trauma's en blokkades uit het verleden.

- Het in balans brengen van de chakra's.

- Het verhogen van de energetische trilling.

 

De therapie kan ingezet worden bij mens en dier, bij klachten zoals: depressie, (chronische) vermoeidheid, migraine, pijn, verwondingen, astma, ziekte, hyperventilatie en fysieke klachten. 

 

Ik zie het als een mooie therapie die een waardevolle aanvulling is op de reguliere en veterinaire zorg. En zelfs nog meer, de therapie legt een basis waar je eventueel met andere therapieën op voort kunt bouwen. In Amerika wordt energietherapie in een aantal ziekenhuizen toegepast. Het is bewezen dat bij een behandeling voor en na een operatie de patiënten sneller van een ingreep herstellen.

 

Heb je vragen, stel ze gerust.