Behandelingen voor mens en dier

Behandeling op afstand - Reinigen woning of andere locaties

 

Behandeling op afstand

Alle behandelingen geef ik op afstand. De therapie is net zo effectief als bij een persoonlijke afspraak, de energieën komen namelijk altijd aan. Het kan een enkele keer voorkomen dat persoonlijk contact wenselijk is.  Zoals sessies waarbij entiteiten moeten worden weggenomen.      

Door mijn hooggevoeligheid ervaar ik prikkels als erg intens. Ook heb ik gemerkt dat het reizen naar locaties mij veel energie kost. Derhalve heb ik het besluit genomen om minder persoonlijke consulten te geven. Na een behandeling op afstand stuur ik een verslag van de sessie per e-mail. Mocht je het liever persoonlijk bespreken, dan kan ik telefonisch (videobellen) contact met je opnemen.

Reinigen woning of andere ruimtes

Het is mogelijk om ruimtes zoals een woning, (paarden)stal, weiland, tuin of andere ruimtes  energetisch te reinigen. Heb je interesse, vraag naar de mogelijkheden.

 

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust.

 

Je kunt niet in aanmerking komen voor een vergoeding bij je zorgverzekering. De kosten die je maakt, kun je zien als een investering in jezelf en in je (huis)dier. 

Mijn behandelingen kunnen op geen enkele wijze bezoeken aan een arts of dierenarts vervangen. Ik kan ondersteuning bieden, maar contact met een behandelend arts of dierenarts blijft noodzakelijk.