Opleidingen

Healing Touch for Animals - Level 1 tot 4

De Ankh -  Deel 1 

Kosmische Schijf -  deel 2

Fytotherapie voor dieren - Deel 1 en vervolgcursus

Workshop Margrit Coates

 

 

Healing Touch for Animals

Begin 2021 ben ik gestart met een aantal cursussen bij Healing Touch for Animals. Tijdens de opleidingen heb ik kennis opgedaan hoe ik dieren op energetische wijze ondersteuning kan bieden. Bovendien heb ik kennisgemaakt met etherische oliën en op welke manier ik ze kan toepassen bij dieren. Etherische oliën zijn niet alleen krachtige en vluchtige vloeistoffen van plantenbestanddelen, het zijn ook energieën in een potje. Zodoende gebruik ik ze graag tijdens de behandelingen. Tijdens de opleidingen heb ik eveneens leren werken met de stemvorken, de Pair Five Tuners en de Ohm Tuners. 

De Ankh 

Vanaf september tot november 2021 heb ik een Ankh cursus gevolgd bij Wim Alers, Ankh Therapie in Swalmen. De lessen hebben mij inzicht gegeven over de samenwerking van lichaam, ziel en geest. De cursus heeft mij op een dieper niveau inzicht in het leven gegeven. De Ankh staat symbool voor alles dat leeft op aarde. Het instrument is niet alleen een Egyptisch symbool, het is een verlengstuk van mezelf geworden.

Kosmische Schijf

De cursus van de Kosmische Schijf heb ik half januari 2022 afgerond bij Wim Alers. De kosmische schijf is een instrument dat beladenheid zoals trauma's uit vorige levens wegneemt. Tevens neemt het karmische beladenheid uit het huidige leven en vorige levens weg. Klachten of problemen in het huidige leven kunnen voortkomen uit beladenheid van vorige levens. Gebeurtenissen uit het nu triggeren situaties uit het verleden. De Kosmische Schijf heelt op een diep niveau in het stoffelijke - en niet stoffelijke lichtlichaam. 

Fytotherapie voor dieren

De cursus Fytotherapie voor dieren heb ik gevolgd bij het opleidingsinstituut Silverlinde in Breda. Fytotherapie is de leer van de kruiden. Dieren zoals paarden en honden kunnen behoefte hebben aan kruiden ter aanvulling van hun dieet. Zelfs katten eten weleens een kruid zoals kattenkruid ofwel catnip. Ik vind het een fijne aanvulling naast de energetische behandelingen. 

Workshop Margrit Coates

Margrit Coates is een vrouw met een groot hart voor dieren. Ze reist de wereld rond om lezingen en workshops over dieren en dierenhealing te geven. Ze heeft mij geholpen om weer in verbinding met met mezelf en de natuur te komen. Tijdens de cursusdagen kwam ik erachter hoe diep controle, macht en negatieve overtuigingen tot mij door waren gedrongen en hoever ik was verwijderd van de natuur. Ik heb ervaren dat die verbinding essentieel is om op een dieper niveau met dieren te kunnen samenwerken. Ik besefte dat niet ik de healer ben, maar de dieren de helers en grote leermeesters zijn. Margrit Coates heeft mij laten zien waar ik als mens sta, dat is in de hiërarchie niet boven, maar beneden de dieren. 

 

Heb je vragen, stel ze gerust.